Importanța fotografului de nuntă.

 
alegere

     Când începeți să planificați nunta, vă dați seama cum se stabilește bugetul la început, încet începe să crească și uneori vă simțiți nevoit să renunțați la ceva și / sau să reduceți cheltuielile.

gabi oferta

      Când alegeți un fotograf, fiți atenți la anumite aspecte pe care le voi scrie mai jos și care uneori nu sunt luate în considerare, deoarece au loc mai mulți factori care fac din acest "furnizor" o figură specială, care trebuie evaluată cu atenție.

larisa oferta

     Luați în considerare, în primul rând, nu numai stilul său care trebuie să fie în mod clar conform cu gusturile dvs., dar și empatia și simpatia care este creată. Te simți confortabil vorbind cu el / ea? Îți inspiră încrederea? Acesta este un semn bun! Amintiți-vă că, printre toți furnizorii nunții dvs., fotograful este cel ce va rămâne cel mai mult cu dvs., vă va însoți pe parcursul zilei, precum și în perioadele înainte și după nuntă.

Larisa

        Un alt aspect pe care trebuie să-l consideri este încrederea. Lucrarea fotografului este o lucrare artistică, deci supusă creativității sale. Fotograful va avea suficientă experiență pentru a putea face toate acele fotografii "care nu pot lipsi", dar fotograful tău va avea grijă să surprindă momentele unice, irepetabile care îi vor crea povestea emoțională și că, pentru tine, vei fi memoria ta de-a lungul timpului . Din acest motiv, încredințarea în întregime fotografului vă va permite să creați imagini frumoase pentru dvs., alegând cea mai bună lumină și de ce nu? poate vă sugerează din când în când ceva care vă poate face să vă zâmbiți și să vă simțiți relaxați.

x2

     Dintre toți artiștii (deoarece aceștia sunt și ceilalți furnizori, fiecare în domeniul său), fotograful este cel care are sarcina de a fi martor la cea mai importantă zi a voastră.

enter bIserica

      De aceea, printre toți ceilalți furnizori (catering, flori, ornamente, haine etc.), lucrarea fotografului este singura care va dura în timp, singura care vă va ajuta să vă amintiți fiecare moment al zilei dvs. magice. Datorită fotografiilor, vă veți aminti de aspectul dvs. în timpul promisiunii, de neliniștea dvs. înainte de a intra în biserică, de emoția dvs. în timpul dansului cu tatăl dvs., de bucuria voastră după ce ați spus "da".

Da

Indiferent cât de mult cheltuiți pentru catering, ornamente și haine, amintiți-vă că singura investiție pe termen lung din ziua nunții dvs. va fi serviciul fotografic.

Puneți acest detaliu pe mâini bune! 

last -

 

Facebook; @Andrei Via Photographer

contact@andreivia.com

www.andreivia.com